Baume & Mercier breidt collectie verder uit

Baume & Mercier breidt collectie verder uit

Bij Oyens Hoebé vindt u een uitgebreide collectie horloges van Baume & Mercier. Met een rijke historie, die teruggaat tot 1834, brengt het merk jaar op jaar nieuwe modellen op de markt. De collectie van Baume & Mercier bestaat uit zowel mechanische als quartz-horloges en is zeer bereikbaar voor liefhebbers van elegante uurwerken.

Met de bekende Classima-, Clifton- en Capeland modellen spreekt het merk een doelgroep aan met gevoel voor klasse en stijl. In januari 2019 presenteerde Baume & Mercier de nieuwe Clifton Baumatic Perpetual Calendar, waarmee ze verder op de weg gaan, die ze met de introductie van deze collectie in 2018 zijn ingeslagen. Dankzij een module met een eeuwigdurende kalender die op het basisuurwerk is geplaatst, profiteert het horloge van de vijfdaagse gangreserve die het basisuurwerk biedt. Met een diameter van 42 mm en een kasthoogte van 12,1 mm heeft het horloge van moderne grootte.  De wijzerplaat is klassiek en puur, net zoals de lijnen van de kast. Baume et Mercier koos voor warm roodgoud voor deze creatie. De prijs van dit horloge, dat binnenkort verkrijgbaar is in Nederland, ligt rond de 25.000,- euro.

 

Neem eens een kijkje in onze collectie van Baume & Mercier horloges voor heren en dames. Bij ons kunt u al vanaf € 20 per maand genieten van een stijlvol horloge. Het horloge van uw keuze wordt direct uw eigendom; u hoeft hiervoor echter niet het hele bedrag in één keer te betalen, maar per maandelijkse afbetaling achteraf.

 

Bekijk hier de Baume & Mercier collectie