De nieuwe Omega Seamaster Diver 300M

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Omega
De nieuwe Omega Seamaster Diver 300M

Hoe komt een merk als Omega aan zo’n rijke historie? Door simpelweg nooit te stoppen met de ontwikkeling van noviteiten.

De drang naar continue innovatie is sterk verankerd in de genen van het merk en dat is meteen duidelijk als je naar de collectie kijkt. Ook de nieuwe Omega Seamaster Diver 300M heeft een aantal noviteiten, van technologische verbeteringen tot vernieuwingen in het design.

Het ergonomisch gevormde horloge wordt aangedreven door Omega’s eigen Master Chronometer Calibre 8800 (met Master Chronometer-certificaat), en is bestand tegen sterke magnetische velden tot 15.000 Gauss. Onontbeerlijk voor een duikhorloge, in verband met het gebruik van duikapparatuur. Het horloge is waterdicht tot 300 m.

 

Op de wijzerplaat is het golfpatroon, dat ook de eerdere Seamaster Divers te zien was, teruggebracht. De wijzers en de indexen op de wijzerplaat zijn voorzien van oplichtend Super-LumiNova, waardoor de tijd in het duister en zeker onder water óók goed afgelezen kan worden. De roterende keramische lunette heeft een lichtgevende stip op 12 uur en een duikersschaal in Ceragold™ of wit emaille. Het horloge is verkrijgbaar met wijzerplaten in blauw, zwart of grijs PVD met een stalen of rubberen band. Prachtig onder een (duik)pak!

 

Bekijk hier de Omega collectie